خطا Make JavaScript and CSS external
خطا Make JavaScript and CSS external
یکی دیگه از خطاهایی که در هنگام تست سرعت سایت با جی تی متریکس مواجه میشیم با خطا Make JavaScript and CSS external هست که مربوط به فایلهای CSS و JS میشود. این خطا مربوط به تست سرعت سایت بر اساس الگوریتمهای گوگل هست و برای همین در ستون Yslow جی تی متریکس آن را میبینید.
رفع خطا Make JavaScript and CSS external
به شکل کلي سه شيوه براي استفاده از کدهاي CSS و يا JS در يک سند Html وجود دارد Inline، Internal و External که هرکدام داراي مزايا و معايب خاص خود در شرايط مختلف را داراست. بايد توجه داشته باشيد که تگهاي HTML ابتدا کدهاي External را لود ميکند، پسازآن به سراغ کدهاي Internal و درنهايت کدهاي نوع Inline را مورداستفاده قرار ميدهد. درنتيجه کدهاي Inline در اولويت قرار ميگيرند. بهعنوانمثال اگر در يک فايل External رنگ آبي براي يک تگ و در کدهاي Internal رنگ زرد و بالاخره در کدهاي Inline رنگ بنفش براي همان تگ انتخابشده باشد، در چنين حالتي Html رنگ بنفش را مدنظر قرار خواهد داد. نحوه استفاده از اين روشها در عکس گويا است.
خطا Make JavaScript and CSS external
رفع خطا
اصولا خطاي Make JavaScript and CSS external براي 99 درصد سايت ها سبز رنگ است. ولي ياهو بيشتر قصد دارد ياداور نکاتي باشد. که شايد در طراحي سايت (طراحي سايت شرکتي،طراحي سايت فروشگاهي) شما باعث افزايش سرعت سايت شود. ياهو ميگويد سعي کنيد از روش External براي استفاده از فايلهاي استايل و جاوااسکريپت استفاده کنيد. و ميگويد اين روش باعث بهينه سازي سايت ميشود چرا که وقتي فايل به شکل External باشد قابليت کش شدن را نيز دارد.
ولي اگر کدهاي CSS و جاوااسکريپت را به شکل inline در سند HTML قرار دهيد. مرورگر هر بار که صفحات را باز ميکند اين کدها را هم دوباره ميخواند. هر چند ممکن است اين روش باعث شود درخواست هاي HTTP بالا رود (HTTP requests) ولي باهش کاهش حجم سند HTML ميشود. پس اگر فايلهاي استايلدهي و جاواکسريپت به شکل External استفاده شوند. جدا از اينکه باعث کاهش اسناد HTML ميشوند و از طرفي با کش شدن آنها تعداد درخواستها هم حتي در بازديدهاي دوباره کم ميشود.
رفع خطا
اگر حجم فايل خارجي (External) شما بسيار کم ميباشد بهتر است. به شکل inline درج شود. يعني رعايت خطاي Inline small CSS and JavaScript ، از طرفي اگر کدهاي inline با تعداد خطهاي بالا داريد بهتر است. آنها را به روش External پياده کنيد. و با ديگر فايلهاي External ادغام کنيد. يعني رعايت خطاي Make JavaScript and CSS external. حال اگر تعداد فايلهاي External بيشتري داريد. بهينه سازي آن بستگي به حجم آن است. اگر باز حجم بسيار کمي پيدا ميکند همان روش inline هم ميتواند مناسب باشد. ولي اگر ديديد حجم نسبتا بالايي دارد آنها را به ديگر فايلهاي موجود ادغام کنيد. البته به شرط آنکه تداخلي در بين کدهاي ادغام شده به وجود نيايد.
دیدگاهتان را بنویسید