هر آنچه باید از جوملا بدانیم
جوملا چیست؟
در پاسخ به سوال سیستم مدیریت محتوا جوملا چیست بایستی گفت جوملا نرم افزار مدیریت محتوای رایگان است که بصورت متن باز در اختیار کاربران قرار دارد که برای هر نوع سایت ساده و یا پیچیده قابل بکارگیری می باشد.زبان برنامه نویسی آن PHP بوده و از بانک اطلاعاتی MySQL استفاده می کند. از ویژگیهای آن می توان به ذخیره گاه صفحه اشاره نمود که به افزایش قدرت اجرای آن کمک می کند
قالب جوملا چیست ؟
هر قالب، نما و ظاهر سایت را تعریف می کند و برای آن چهار چوبی نعیین می کند تا عناصر مختلف مانند ماژول جوملا و کامپوننت به درستی در قالب سایت قرار گیرند. شروع و پایان هر سایتی به قالب ختم میشود. در Joomla هم پس از نصب، تعدادی قالب جوملا رایگان در اختیار شما قرار می گیرد. اما این به تنهایی کافی نیست و شما نیاز به دانلود قالب جوملا خواهید داشت و برای این منظور نیاز به خرید این قالب ها خواهید داشت. برای خرید و دانلود قالب جوملا رایگان و یا پولی، میتواند از وبسایتهایی که در ادامه معرفی میشوند، صورت گیرد. حتی برخی سایتها Template های کاملا آماده دارند که شما پس از نصب، تنها با تغییر متن و عکس، وبسایت خود را طراحی میکنید.
دلایل خرید قالب جوملا چیست ؟
زمانی که یک صفحهی وب را تولید می کنید، مکان قرارگیری عناصر مختلف (مانند کامپوننت ،ماژول و پلاگین) یکسان است. شاید دوست داشته باشید همه صفحات شبیه هم طراحی شوند و فقط متن آنها، تغییر پیدا کند. نحوه کار با جوملا اگر بدانید این کار با قالب جوملا امکان پذیر است. کافی است ابتدا قالب مورد نظر خود را خریداری و دانلود کنید. سپس تغییرات خود را در آن اعمال کرده و دادههای خود را وارد نمایید. برای استفاده از قالب مورد نظر میتوانید یکی از کارهای زیر را انجام دهید:
? از قالبهای همراه طراحی سایت جوملا استفاده کنید
? یک نمونه قالب رایگان جوملا را از اینترنت دانلود کنید
اگر قالبهای موجود جوابگوی طراحی شما نیست، پس یک نمونه سفارشی را خریداری کنید. نمونه سفارشی به معنی طراحی قالب جوملا است. بنابراین قالب، شکل و ویترین یک سایت را کنترل میکند که نتیجه آن، ساده شدن طراحی سایت joomla است.
مزیت جوملا چیست ؟
در پاسخ به مزیت جوملا چیست بایستی گفت:
✅ رایگان بودن و نصب آسان
✅ پشتیبانی از تجارت الکترونیکی
✅ اسکریپت های PHP
✅ در دسترس بودن برنامه های افزودنی
✅ انجمن فعال
✅ سازگاری و انعطاف پذیری
✅ پشتیبانی از زبان فارسی
منظور از رایگان بودن و نصب آسان جوملا چیست ؟
جوملا! یک سیستم عامل منبع باز است که به شما امکان می دهد بدون نگرانی در مورد هزینه های صدور مجوز از کد آزادانه استفاده کنید، به همراه جوملا همچنین صدها قالب الحاقی رایگان را ارائه می دهد.نصب جوملا فقط چند دقیقه طول می کشد. به راحتی می توانید صفحه وب جوملا خود را بارگیری و نصب کنید.
پشتیبانی از تجارت الکترونیکی در جوملا
کاربران جوملا به جای استفاده از سیستم عامل های مختلف قادر به مدیریت محتوای خود و فروشگاه آنلاین خود در همان مکان هستند. جوملا از برخی از مؤلفه های تجارت الکترونیک پشتیبانی می کند که برای ایجاد فروشگاه های خرید مانند: VirtueMart ، JoomShopping ، K2Store عالی هستند …
اسکریپت های PHP
joomla از اسکریپت نویسی کامل PHP استفاده می کند رایج ترین زبان توسعه وب. هنگام استفاده از چارچوب جوملا ، موارد سازگاری باید محدود باشد.
در دسترس بودن برنامه های افزودنی
یک مولفه یا افزونه joomla می تواند عملکردهای مختلفی را ارائه دهد که نیازی به نصب آن در افزونه ها برای ساخت وب سایت خود ندارید.
منظور از سازگاری و انعطاف پذیری جوملا چیست ؟
می توانید از جوملا برای تجارت کوچک خود استفاده کنید و در صورت لزوم آن را گسترش دهید. با داشتن دانش HTML می توانید سایت جوملا خود را حفظ کنید. برای استفاده از آن لازم نیست یک برنامه نویس باشید.
انجمن فعال جوملا
joomla دارای یک جامعه کاربری بزرگ است که می توانید برای ساخت وب سایت خود از آن مشاوره ، راهنمایی ، آموزش و در نهایت از ترفندهای آن بهره بگیرید.
منظور از پشتیبانی زبان فارسی در سیستم مدیریت محتوا جوملا چیست ؟
از آنجایی که ایده جهانی بودن سیستم مدیریت محتوا joomla از همان اول مطرح شده بود، تیم توسعه سیستم مدیریت محتوا joomla روی توسعه سیستم به سایر زبانها توجه کرده و در نهایت نوبت به پشتیبانی از زبان فارسی رسید و برای کاربران فارسی در دسترس قرار گرفت.حال می توان از این سیستم که به صورت کامل از زبان فارسی و راست چین شده پشتیبانی میکند بهره برد و سایت خود را ایجاد کرد.
معایب joomla چیست ؟
پیچیدگی جوملا
joomla کمی پیچیده است زیرا ترکیب برنامه های طراحی بدون داشتن، تجربه توسعه دهنده بی شک کمی دشوار است. با این حال ، استفاده از آن برای مدیریت محتوا زمان زیادی برای یادگیری نمی گیرد.
منظور از سئو نامناسب joomla چیست ؟
جوملا از نظر سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو زیاد مناسب نیست. اگر چه از لحاظ سرعت که یکی از فاکتورهای مهم سئو می باشد دارای سرعت مناسب و قابل قبولی است.
ماژول در جوملا چیست؟
ماژولها ابزارهای کوچکی هستند که میتوانند در کنار کامپوننت اصلی هر صفحه، ساختار و بخشهای جانبی آن را شکل دهند. برای مثال ماژول Login یا ورود به سایت، یک ماژول متداول است که میتواند در کنار محتوای اصلی صفحه جایگذاری شوند.
برای استفاده از joomla به چه چیزهایی نیاز داریم؟
در سایت ساز joomla هم مشابه هر سایت ساز دیگری نیاز به هاست و دامنه دارید تا بتوانید با نصب و راهاندازی آن بر روی هاست سایت خود را بسازید. اگر بخواهیم این موارد را به صورت هزینهای بررسی کنیم، هزینهای که یک سایت با استفاده از joomla پیاده سازی شده باشد شامل موارد زیر خواهد بود.
خرید دامنه که به صورت متوسط بین 10 تا 500.000 تومان بسته به انتخاب پسوند دامنه هزینه دارد.
خرید هاست مناسب جوملا که به صورت یک ساله بین 300 تا 2 میلیون تومان هزینه دارد.
طراحی قالب joomla که در صورت استفاده از قالب آماده بین 600 تا 1 میلیون و در صورت استفاده از قالب اختصاصی بین 5 تا 50 میلیون تومان بسته به امکاناتی که روی آن وجود خواهد داشت هزینه دارد.
افزودن امکانات مورد نیاز و سفارشی سازی سیستم که عموما توسط ماژول ایجاد میشود. این گزینه هم مانند طراحی قالب در صورت استفاده از ماژول آماده بین 600 تا 1 میلیون و در صورت استفاده از ماژول(کامپوننت) اختصاصی بین 1 تا 5 میلیون تومان هزینه خواهد داشت. البته هزینه در حالت اختصاصی بسته به امکانات و حجم پروژه دارد.
استخدام پشتیبان برای رفع مشکلات که به صورت متوسط در ماه بین 150 تا 800.000 تومان هزینه خواهد داشت.
استخدام توسعه دهنده برای افزودن امکانات که این مورد هم بسته به حجم کار میتواند در ماه بین 1 تا چند میلیون تومان بسته به هزینهای که توسعه دهنده پروژه را با آن انجام میدهد هزینه در بر داشته باشد.
اگر یک میزان حدودی از هزینههای بالا را در نظر بگیریم، برای سایتی که بازدید نسبتا بالایی دارید و به خوبی جا افتاده است که بتوان نام آن را سایت و کسب و کار گذاشت، هزینههایی که برای سایت خواهید کرد چیزی در حدود 4 تا بیش از چند ده میلیون هزینه در بر خواهد داشت.
این را هم بخوانید:
دیدگاهتان را بنویسید