جی تی متریکس چیست؟ آموزش استفاده از جی تی متریکس
آموزش جی تی متریکس
جی تی متریکس یک ابزار تست و تحلیل سرعت وبسایت است. به کمک آن میتوانید سرعت وبسایت خود را بسنجید و با عوامل موثر بر سرعت آشنا شوید. برای تست سرعت سایت ابزارهای گوناگونی وجود دارد، از جمله google page speed و ابزار ping. اما بیشک در این میان ابزار Gtmetrix گزارش کاملتری را برای تحلیل سرعت سایت ارائه میدهد. ارائه راهکارهای پیشنهادی و توضیحات تکمیلی، ارائه گزارش تفکیک شده و تست با دو الگوریتم از دلایل محبوبیت این ابزار است.
ملاک سرعت سایت میانگین سرعت است
یکی از عوامل مهم و حیاتی برای سئو سایت، اندازه گیری دقیق سرعت وبسایت می باشد. این معیار با گرفتن میانگین چند بار اندازه گیری در زمانهای مختلف بدست می آید. این معیار در حقیقت، سرعت واقعی وبسایت شما را نشان می دهد.
علت میانگین گیری و اندازه گیری این پارامتر در زمان های مختلف، آن است . که عملکرد وبسایت شما با توجه به تعداد افراد آنلاین و همچنین استفاده از سرور در صورت استفاده از هاست اشتراکی، متغیر خواهد بود.
گوگل نیز برای سنجش سرعت سایت از میانگین گیری استفاده میکند. گوگل سرعت بارگذاری سایت را در مرورگرهای مختلف، کشورهای مختلف، دستگاهای متنوع مانند موبایل و تبلت و دسکتاپ اندازه گیری میکند. و میانگین آنها را در نظر می گیرد.
جی تی متریکس چه چیزی را اندازه گیری میکند ؟
گزارشهای جی تی متریکس به صورت خلاصه عملکرد وبسایت را بر اساس سه فاکتور مهم (از قوانین Google PageSpeed و YSlow) برای سرعت بارگذاریِ سایت در اختیار شما قرار میدهد:
زمان بارگذاریِ صفحه: زمان کلی که طول میکشد URL مورد نظر به طور کامل در مرورگر بارگذاری شود. که مکان سرور تست قبل از شروع گزارش و حین گزارش به شما اطلاعرسانی میشود.
سایز کل صفحه: در زمان بارگذاری حجم تمام فایلها و کدها محاسبه و نمایش داده میشود .که یکی از فاکتورهای سرعت بارگذاری صفحات است.
تعداد کل درخواستها: به هنگام بارگذاری و لود یک صفحه، تعداد درخواستهای صورت گرفته برای بارگذاری جمعآوری و به شما گزارش میشود.
نحوه ورود به سایت جی تی متریکس
به طور کلی، استفاده از ابزار GTmetrix هزینه ای نداشته و رایگان می باشد. شما می توانید با مراجعه به سایت این ابزار به نشانی gtmetrix.com و وارد کردن نشانی وبسایت مورد نظر، آن را آنالیز و بررسی کنید. توصیه می کنیم برای اینکه از سایت جی تی متریکس بهتر استفاده بکنید . در تحلیل صفحات در صف قرار نگیرید حتما در جی تر متریکس ثبت نام کنید . و با اکانت خود وارد شوید.
در صورتی که تعداد درخواست های ثبت شده برای استفاده از سیستم زیاد نباشد. ابزار GTmetrix زیر یک دقیقه وبسایت شما را وارسی و مانیتور می کند. نتایج بدست آمده به صورت زیر به نمایش در خواهند آمد:
در ادامه و همانطور که در تصویر مشاهده می کنید. بر اساس پارامترهایی که طبق رنگ و درصدشان مرتب شده اند. یک امتیاز کلی از میانگین این پارامترها به وبسایت شما اعطا می شود. که در بالای صفحه قابل مشاهده است.
امتیاز کلی در کادر بالایی به نام Performance score در دو بخش جداگانه نمایش داده می شود که در زیر توضیح داده شده.
حالا همونطور که در تصویر میبینید یک امتیاز کلی در بالا نشون داده میشود . و در پایین هم پارامترهای استفاده شده برای میزان بهینه بودن سایت با استفاده از ابزار تست سرعت سایت با جی تی متریکس نمایش داده شده که بر اساس رنگ بندی برای هر یک از این پارامترها امتیازی هم به صورت درصدی داده شده است.
این پارامترها به شرح زیر میباشند:
خاکستری: به این معنی است که این پارامتر در سایت شما رعایت نشده و امتیازی هم برای اون وجود ندارد .
قرمز: به این معنی است که پارامتر مورد نظر در سایت وجود دارد. اما اصلا به صورت بهینه ازش استفاده نشده و کمترین امتیاز به آن تعلق میگیرد.
نارنجی: به این معنی است که پارامتر در سایت شما رعایت شده و وجود دارد. اما به صورت کامل رعایت نشده است .
سبز کم رنگ: به این معنی است که پارامتر مورد نظر رعایت شده. امتیاز قابل قبولی هم دریافت کرده. اما میتواند بهتر هم باشد .
سبز پر رنگ: به این معنی است که پارامتر مورد نظر به صورت کامل رعایت شده . و جای هیچ نقصی در اون وجود نداره.
حالا همونطور که میبینید بر اساس همین پارامترهایی که بر اساس رنگ و درصد مشخص شده . یک امتیاز کلی که میانگین این پارامترها هست در بالای صفحه نمایش داده میشود. در کادر Performance Scores قرار دارد و شامل دو گزینه زیر است :
1. PageSpeed
این پارامتر، میانگینی است برای نمایش سایت به صورت درصد. Page Speed Score بر اساس الگوریتم های گوگل محاسبه شده و نشان دهنده سرعت وبسایت شماست. در این میانگین هم بحث رنگبندی مطرح است، به این صورت که با افزایش درصد، به رنگ سبز و با کاهش درصد به سمت رنگ قرمز میل می کند.
همچنین بر اساس امتیاز کسب شده، یکی از حروف A تا F به وبسایت شما اختصاص داده می شود که A نشان دهنده بالاترین و F، نشان دهنده کمترین امتیاز می باشد.
2. YSlow
این گزینه هم برای نمایش میانگین بهینه بودن سایت هست که بر اساس میزان بهینه بود فایلها نمایش داده میشود .و از الگوریتمهای یاهو در این رده بندی استفاده شده است . با این رده بندی میتوانید بفهمید که کدوم یک از فایلهای سایت شما هستند که باعث کند شدن سایت شدند . به کمک همین ستون میتوانید فایلهای حجیم که باعث لود کند سایت میشود را شناسایی کنید.
در سمت راست صفحه، ستون دیگری با عنوان Page Details تعبیه شده است. در این قسمت هم به ترتیب، آمار و ارقام مرتبط با زمان بارگذاری صفحات، حجم صفحات و همچنین تعداد ریکوئست های ارسال شده توسط ابزار برای گرفتن میانگین، نمایش داده می شود.
Fully Loaded Time:
در این قسمت، می توانید مدت زمان بارگذاری وبسایت را به ثانیه مشاهده کنید. این تایم از زمان شروع پاسخ سرور به درخواست مرورگر آغاز شده و تا لود کامل صفحه ادامه پیدا می کند. میانگین مقادیر بدست آمده را میزان زمان بارگذاری سایت می نامند.
Total Page Size:
این بخش نیز بر اساس بررسی های انجام شده سرور درون سایت اعلامی، مجموع حجم فایلهای لود شده را جمع کرده . در نهایت به شما نشان میدهد که برای مشاهده صفحه انتخابی، چه مقدار حجم و ترافیک بر اساس مگابایت، مصرف خواهد شد.
Requests:
این ناحیه نیز تعداد درخواست های پروتکل HTTP که برای لود صفحه به سوی سرور ارسال شده اند را نمایش می دهد. هر چقدر شما بتوانید این تعداد درخواست ها را کاهش داده . و فایل هایی که قابلیت کنار هم قرار گرفتن را دارند را در کنار یکدیگر بگذارید. سرعت لود وبسایت شما بالاتر خواهد رفت.
با توجه به توضیحات ارائه شده، استفاده از GTMetrix یک ابزار ساده برای درک سریع پارامترهای مختلف مربوط به سرعت وب سایت است. به شدت توصیه می شود که وب سایت خود را به صورت دوره ای و به ویژه بعد از تغییرات گسترده در سایت آنالیز و بررسی کنید. تا اطمینان حاصل شود مشکلی در سرعت لود سایت وجود ندارد.
آموزش کار با جی تی متریکس و بهبود سرعت سایت
خب، حالا که تست سرعت سایتتون رو انجام دادید و نتایج برای هر پارامتر نشون داده شد. حالا نوبت این رسیده که هر پارامتر را بررسی کنید و ببینید که دقیقا چه است و بعدش شروع به بهینه کردن این پارامتر بکنید. در ادامه به صورت دسته بندی شده به معرفی هر کدوم از پارامترهایی که در ستونهای PageSpeed، Yslow، Waterfall، Timings و History میپردازم . که میتوانید برای بهبود سرعت سایت با جی تی متریکس و آموزش افزایش سرعت سایت وردپرس در gtmetrix از این راهنمای کامل استفاده کنید.
بهینه سازی pagespeed سایت با gtmetrix
این ستون مربوط به آنالیز سایت از لحاظ سرعت در جی تی متریکس هست .که برای هر پارامتری که میتواند به سرعت سایت کمک کند . بررسی شده و امتیازی که از این پارامتر دارید به شما داده میشود. اگه هر کدوم از این پارامترها به رنگ سبز بود به معنی مورد قبول بودن است. اما اگر نتایج پارامترهای این ستون به رنگهای نارنجی، قرمز یا خاکستری بود بایدآن را بهبود ببخشید .
Optimize the order of styles and scripts:
خطا Optimize the order of styles and scripts که به فارسی میتوان گفت چیدمان صحیح فایلهای CSS و JavaScript ترجمه کرد، زمانی اتفاق میافتد که فایلهای CSS و JS سایت شما به ترتیب اصول لود نشده باشند. بنابراین سایت جی تی متریکس با برخورد به این ارور به شما میگوید . که در جهت بهینه سازی سرعت سایت خود و همچنین نحوه صحیح قرارگیری المانها، باید ابتدا فایلهای CSS (فایلهای استایل دهی) را قبل از فایلهای JS (فایلهای جاوا اسکریپت) فراخوانی کنید.
Optimize images:
وقتی از عبارت بهینه سازی عکس استفاده میکنیم دو روش کلی برای بهینه سازی تصاویر مد نظر است، روش اول بهینه سازی، سایز عکس ها (Serve scaled images) و کاهش حجم عکس ها (Optimize images) هست که باعث افزایش سرعت سایت میشود روش اول به شکل غیرمستقیم بر روی بهبود سئو سایت تاثیر میگذارد. روش دوم بهینه سازی عکس، استفاده از اتریبیوت های همانند title و alt در عکس ها هست .که به شکل مستقیم بر روی سئو تاثیرگذار است.
Specify a cache validator:
زمانی که با ارور Specify-a-cache-validator روبه رو میشوید نمایانگر این موضوع است که تنظیمات کش سرور شما به خوبی تنظیم نشده است.
هر سروری که به خوبی تنظیم شده باشد یک سری محتوای هدر HTTP برای کش کردن فایلها سمت کاربران در جهت بهینه سازی سرعت سایت ارسال میکند.
این هدرهای کش اصولا دو عمل اصلی را انجام میدهند، یکی Cache Validate یعنی معتبرسازی فایلهای کش و دیگری Cache Length به معنای طول کش یا مقدار زمان کش است.هر کدام از این موارد نباشند مشکلاتی برای سایت ایجاد میکنند.
Leverage browser caching:
این گزینه هم برای کش فایلهای ثابت هست که تغییری در اونها ایجاد نمیشه. به عنوان نمونه تصاویر و فایلهای CSS که به ندرت تغییر میکنند در این نوع کش دسته بندی خواهند شد. حالا در اینجا هر کدوم از این فایلها که میتونند به صورت کش شده در مرورگر کاربر قرار بگیرند، اما به هر دلیلی این کار صورت نگرفته نمایش داده خواهد شد که برای بهبود این پارامتر میتونید کد زیر را در فایل htaccess. قرار داده و ذخیره کنید.
Defer parsing of JavaScript:
وقتی کاربری در سایت وارد میشه انواع مختلفی از فایلهای جاوا اسکریپت لود میشود که لود همین فایلها زمان زیادی خواهند برد. پس برای اینکه هنگام لود سایت شود زودتر ظاهر سایت رو با کاربر نشان داد بهتره کدهایی که برای لود فایلهای جاوا اسکریپت هست رو در مرحله آخر یا همون فوتر سایت لود کنید. برای این مورد میتوانید از مقاله آموزش فشرده سازی فایلها در وردپرس و افزایش سرعت سایت استفاده کنید.
Minimize redirects:
در حین لود صفحه از چندین نوع فایل css، js و… استفاده میشود که هر کدوم از این فایلها برای قالب یا افزونه خاصی مورد استفاده قرار میگیرند. حالا هرچقدر تعداد این فایلها بیشتر باشد باعث افزایش تعداد درخواست HTTP میشود که همین موضوع باعث گرفتن امتیاز کمتر در آن پارامتر هم خواهد شد. در نتیجه تعداد درخواست از سمت مرورگر و سرور بیشتر شده و سرور به صورت دائمی درگیر پاسخها خواهد بود.
پس بهتره با ترکیب کردن این نوع فایلها کاری کنید که تمامی فایلهای CSS در یک فایل و تمامی فایلهای JS در یک فایل دیگر قرار گرفته و لود شوند .
Specify a character set early:
هنگامی که کاربر صفحه ای را باز می کند ، از طریق مرورگر وب اطلاعات مربوط به صفحه را از وب سرور درخواست می کند. بدون مشخص کردن کاراکتر تنظیم شده ، مرورگر مجبور است قبل از اینکه بتواند شروع به تجزیه عناصر صفحه کند ، وآن را به تنهایی پیدا کند.که باعث ایجاد تاخیر در زمان بارگزاری صفحه می شود.
این خطا مربوط به متاتگ character set است که در زبان های مختلف از آن استفاده می شود.ما در زبان فارسی متاتگ character set که همان <meta http-equiv=”content=”text/html;utf-8”/> است را استفاده می کنیم . اما gtmetrix می گوید که نیازی به استفاده از آن نیست.
Avoid bad requests:
خطای Avoid bad requests یکی از خطاهای pagespeed در سایت جی تی متریکس است. گاهی ممکن است که شما در کدها و یا فایل های HTML و CSS خود یک فایلی را فراخوانی کرده باشید که آن فایل دیگر وجود ندارد. بعنوان مثال ممکن است شما یک عکس را فراخوانی کرده باشید. کد آن را داخل فایل HTML یا CSS قرار داده باشید، مرورگر این درخواست را خوانده و عکس را از سمت سرور فراخوانی میکند. طبیعتا باتوجه به عدم وجود عکس سرور اطلاعاتی برای ارائه به مرورگر نخواهد داشت. این عمل نه تنها باعث صرف زمان برای فراخوانی و عدم ارسال اطلاعات از سمت سرور خواهد شد، بلکه همین عدم وجود تصویر برای سایت شما مناسب نخواهد بود. بعد از این اتفاق است که Avoid bad requests رخ میدهد.
Enable gzip compression:
این پارامتر مربوط به فعال بودن Gzip در سرور شماست . که نشون میده تا چه میزان از این قابلیت در سایت شما استفاده شده. در صورتی که از Gzip استفاده کنید. صفحات شما فشردهتر شده و در نتیجه با سرعت بالاتر صفحه لود خواهد شد.
Enable Keep-Alive:
Keep Alive روشی است که به ما اجازه می دهد همان اتصالی را که برای TCP استفاده می کنیم. برای HTTP هم به کار ببریم بدون اینکه مجبور باشیم برای هر درخواست جدید یک اتصال جدید برقرار کنیم.
به بیان ساده تر، Keep Alive ارتباطی بین وب سرور و مرورگر است. که می گوید “تو میتونی هربار بیشتر از یک فایل برداری”
همچنین Keep Alive به عنوان اتصال مقاوم و ماندگار هم شناخته می شود.
Inline small CSS و Inline small JavaScript:
معمولا مرورگرها برای انجام برخی از کارهای دیگر، قبل از استایل دهی محتوا، فایل های External مربوط به کدهای CSS را مسدود میکنند. طبیعتا این موضوع باعث تاخیر و کاهش سرعت سایت و همچنین افزایش مدت زمان بارگذاری محتوای سایت میشود. حال اگر تعداد این فایل های External CSS زیاد باشد قطعا سرعت بارگذاری سایت افزایش میابد. که میتواند تاثیر بدی روی سایت و تجربه کاربری شما داشته باشد. همین موضوع برای Inline small JS صدق میکند.
هر چند وجود فایلهای External نیاز و لازم است و حتما درج خواهد شد . اما نباید به شکلی از آن استفاده کنیم که باعث ایجاد خطای Inline Small CSS و همینطور خطای Inline Small JavaScript شویم. اگر این اتفاق افتاد ما در ادامه آموزش رفع خطای Inline small CSS را بیان خواهیم کرد.
Minimize request size:
این پارامتر برای کاهش حجم درخواستها صورت میگیرد که از سمت کوکی و هدر قابل استفاده هستند. که تقریبا مشابه همون حالتی هستند که در پارامتر Minimize redirects وجود دارد.
Put CSS in the document head:
در این پارامتر توصیه شده که فایلهای CSS را در هدر سایت قرار بدید. تا لود بشه و تا جای ممکن از کدهای استایل که در بخش بدنه قرار گرفتند و به صورت سفارشی ازشون استفاده میکنید دوری کنید.
Remove query strings from static resources:
این پارامتر برای درخواستهایی هست که به صورت query strings ارسال میشه و شامل کاراکتر ? هستند که اگه بخواهیم به نمونهای از این درخواستها اشاره کنبم میشود به آدرس آواتار اشاره کرد که در انتهاش عبارتی مثل ?s=70&d=mm&r=g قرار دارد .
Serve resources from a consistent URL:
این پارامتر هم برای نمایش منابع از یک آدرس سازگار و درست هستند .که اگر منابع از یک آدرس ناسازگار و غیر صحیح درخواست بشه در اینجا نشون داده میشه که میتونید برطرفش کنید.
Serve scaled images:
خطای Serve Scaled Images یا سرو تصاویر مرتب شده! زمانی رخ میدهد که تصاویر سایت شما در اندازه و سایزی که باید نمایش داده شوند، روی سایت شما قرار نگرفتهاند. این که گفتم یعنی چه؟! به عنوان مثال شما تصویر یک گل روی سایتتان نمایش میدهید و این تصویر روی سایت شما با استفاده از CSS یا img width height در اندازه 200 در 200 پیکسل نمایش داده میشود. تا اینجا هیچ مشکلی نیست. اما سورس تصویر سایزی حدود ۲۰۰۰ پیکسل در ۲۰۰۰ پیکسل دارد.
Combine images using CSS sprites:
Combine images using CSS sprites راهکاری است که با استفاده از زبان CSS می توانید بخشی از تصاویر را نمایش داده و بخشی را مخفی کنید. یعنی میتوان برای کاهش تعداد درخواست HTTP با قرار دادن چند تصویر که ثابت هستند، کاری کرد که فقط یک درخواست به سایت ارسال شود. اما در عین حال بتوانیم بخشی از تصویر را نمایش دهیم. پس اگر شما هم به دنبال برطرف کردن این خطا و افزایش سرعت سایت هستید روی لینک زیر کلیک کنید .
Avoid CSS @import:
این روش در واقع برای وارد کردن فایل css در یک فایل css دیگر و یا فراخوانی آن است؛ گاهی اوقات برخی بصورت کاملا نادرست فایل های استایل دهی را در قالب HTML فراخوانی میکنند و مابقی فایل های استایل دهی را با کد زیر در فایل استایل دهی فراخوانی میکنند.
Prefer asynchronous resources:
برای لود یک صفحه کدها به ترتیب از بالای صفحه، یعنی بخش head شروع به لود شدن میکنند و به همین شکل تا انتهای پیش می رود تا بعد از لود کدهای فوتر به اتمام برسد. هرچه کدهای هدر زیاد باشند به تبع باعث لود دیرتر سایت میشود که برای رفع این مشکل بهتر است کدهای جاوا اسکریپت رو با استفاده از تگ <script> در فوتر لود کنید.
Avoid a character set in the meta tag:
این پارامتر هم مشابه همون پارامتر Specify a character set early است که در بالا توضیح دادم. با این تفاوت که مربوط به بخش متا داده صفحات می شود.
Specify image dimensions:
این ارور وقتی در GTmetrix به وجود میاد که در تصاویر از اتریبیوتهای مثل width و height استفاده نکرده باشید. برای رفع این مشکل کافیه در تصاویر عرض و ارتفاع را مشخص کنید.
Specify a Vary Accept-Encoding header:
وقتی هدر Vary: Accept-Encoding در هاست فعال نباشد وب سرور یا CDN به جای ارسال فایلهای فشرده شده GZIP، فایلهای فشرده نشده را به اشتباه به مرورگر ارسال میکند . اما اگه هدر Vary: Accept-Encoding فعال باشد . وب سرور یا CDN نسخه صحیحی از فایلها را به مرورگر ارسال خواهد کرد. پس فعال بودن این قابلیت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هست. هر چند در اکثر سرورها به شکل پیشفرض فعاله و میتونید ازش استفاده کنید. در صورتی که فعال نباشد در اینجا نشون داده می شود که برای رفعش کافیه از میزبان هاستتان بخواید این قابلیت رو فعال کند.
بهینه سازی Yslow سایت با gtmetrix
حالا که با کلیه پارامترهای ستون PageSpeed آشنا شدید و به صورت کامل اونها رو برطرف کردید، با رفتن به تب Yslow میتونید ببینید. که چه بخشهایی از فایلها و پارامترها باعث شده که سایت شما کند شود و به خوبی لود نشود. در ادامه به معرفی این پارامترها میپردازم.
Add Expires headers:
این پارامتر مربوط به فایلهایی هست که میتونه به صورت کش شده در مرورگر باقی بماند. به جای لود مستقیم از سرور از سمت مرورگر که به صورت کش شده ذخیره شده است لود شود . که در منابع خارجی مثل گراواتار، آمارگیر گوگل آنالیتیکس و… چون کنترلی رویاین موضوع نداریم معمولا در اینجا نشان داده خواهند شد. اما اگر دیدید که فایلهایی که روی هاست قرار دارد در اینجا نمایش داده شده باید با استفاده از فایل htaccess. مشخص کنید که این فایلها تا چه زمانی روی مرورگر کاربر به صورت کش شده باقی مانده و از مرورگر لود شود.
Make fewer HTTP requests:
یکی از خطاهایی که موقع تست سرعت سایت با GTmetrix باهاش مواجه میشیم خطای Make fewer HTTP requests در Yslow جی تی متریکس هست که مربوط به بالا بودن تعداد درخواستهای HTTP است. همونطور که از معنای لغوی این خطا مشخص هست، اگر با این خطا مواجه شدید به این معنی هست که تعداد درخواست برای لود فایلهای مختلف مثل png.، css.، js و… که در سایت استفاده میکنید زیاد هست. هر فایلی که در هر صفحه استفاده میکنید برابر با یک درخواست هست که برای لود اون به سرور ارسال میشه و اگر این تعداد درخواستها در حد معمولی نباشند و به تعداد زیاد از سرور درخواست بشه، باعث میشه که در تعداد بازدید بالای سایت به مشکل بخورید و با کندی سرعت مواجه بشید.
Use cookie-free domains:
cookie-free domains عاملی است که موجب هرچه بیشتر شدن سرعت بارگذاری یا همان آپلود مطالب یک سایت میشود. پس این عامل زمان کمتری را از کاربر برای آپلود مطالب میگیرید و درنهایت هرچه سرعت بارگذاری مطالب سایت شما بالاتر باشد، بهینهسازی و سئو سایت بهتر است و سایت در جستجوی نتایج گوگل در رتبههای بالاتر قرار میگیرد.
Reduce DNS lookups:
به صورت خلاصه DNS lookups به معنی جستجوی یک IP سرور در بین DNS server ها که وقتی نام دامنه رو وارد میکنید این مراحل آغازشده و با استفاده از جستجو بین DNS های سرور در نهایت سایت شما نمایش داده میشود . حالا هر چقدر جستجوی این DNS زمان ببرد و مدت بیشتری طول بکشد که چه سایت خودتان و چه ابزاری که با استفاده از سایتهای دیگه لود میشود. بالا بیاید باعث میشود در این پارامتر نمره کمتری بگیرید. که تنها راه رفع این مشکل و گرفتن امتیاز بیشتر، کاهش تعداد دامنههای مجزایی است که در سایت شما از آن استفاده شده است.
Compress components with gzip:
این خطا هم عینا همون فشرده سازی یا Gzip است که در بالا توضیح داده شد که در اینجا منظورش استفاده بهینه از پهنای باند هاست شما خواهد بود.
(Use a Content Delivery Network (CDN:
این گزینه برای استفاده از CDN کاربرد دارد که اگر از CDN وردپرس در سایت وردپرسی، استفاده کنید میتونید دادههای فایل که به صورت عمومی هستند و شامل تصاویر، فایلهای CSS و فایلهای JS میشه را از نزدیکترین سرور به کاربر که در شبکه CDN قرار داره هدایت کنید.
Minify JavaScript and CSS:
این گزینه هم برای فشرده سازی فایلهای CSS و جاوا اسکریپت هست که در بالا بهشون اشاره شد.
Avoid URL redirects:
در این پارامتر هم مشخص میشود که تا چه میزان از URL هایی که به صورت ریدایرکت شده هستند دوری کردید که اگه آدرسی به این شکل وجود داشته باشد نمایش داده میشود که در صورت نیاز میتونید برطرفش کنید.
Make AJAX cacheable:
در این پارامتر هم مشخص میشود که تا چه میزان برای حالتی که از آجاکس در سایت استفاده میکنید، کش استفاده کردید. در صورتی که خطایی در اینجا وجود داشته باشد همراه با آدرس نشون داده میشود که میتوانید برطرف در این پارامتر هم مشخص میشود که تا چه میزان برای حالتی که از آجاکس در سایت استفاده میکنید، کش استفاده کردید. در صورتی که خطایی در اینجا وجود داشته باشد همراه با آدرس نشان داده میشود که میتوانید برطرف کنید.
Remove duplicate JavaScript and CSS:
گاهی اوقات اتفاق میافتد که فایلهای CSS و JS به صورت کپی شده و به هر دلیلی از دو آدرس مختلف لود میشوند. در این حالت این پارامتر امتیاز منفی میگیره و باعث میشود که یک فایل برای دو بار یا بیشتر لودشود که برای رفع اون کافی است بررسی کنید و ببینید که دلیل رخ دادن لود چند باره این فایلها چه بوده و برطرفشان کنید.
Avoid AlphaImageLoader filter:
در مرورگر اینترنت اکسپلورر خطایی وجود دارد که اگه فایلهای png در صفحه وجود داشته باشد با خطایی مواجه میشوید که وقتی به لود این تصاویر میرسد تا زمانی که تصویر به صورت کامل لود نشده، سایر بخشهای سایت لود نخواهند شد. بنابراین این مشکل باعث میشود که لود صفحات سایت در این مرورگر مدتی طول بکشد. برای همین از فیلتر AlphaImageLoader در CSS استفاده میشود . در این پارامتر مشخص میشود که تا چه میزان از این فیلتر دوری شده که اگر استفاده نکرده باشید امتیاز بالایی دریافت خواهید کرد. البته این مشکل در نسخههای قدیمی مرورگر بوده و در آخرین نسخه دیگه چنین مشکلی وجود ندارد.
Avoid HTTP 404 (Not Found) error:
ارور 404 Not Found Error به معنای پیدا نشدن است. خطای 404 یک کد وضعیت از پروتکل HTTP از نوع خطاهای مهم رده 4XX است به این معنا که صفحهی وبسایتی که شما در پی دسترسی به آن هستید، بر روی سِرورش قابل دسترسی نیست. ارور 404 که معنای یافت نشد را دارد. غالباَ به وسیلهی وبسایتها، سفارشیسازی میشوند. یعنی برخی طراحی سایت (طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت فروشگاهی، قیمت طراحی سایت)ها نحوه نمایش ارور ۴۰۴ را تغییر داده و بر اساس سیایت های داخلی آن ساخت سایت انجام می شود.
Reduce the number of DOM elements:
در صورتی که از عناصر DOM در صفحات استفاده شده باشد ترسی به اشیا و عناصر موجود در یک سند HTML یا صفحه HTML ازش استفاده میشود. این مدل از یک سری درخت سلسله مراتبی برای این دسترسی استفاده میکند که اگه بیش از حد ازش استفاده شده باشد باعث کندی در سایت خواهد شد.
Use GET for AJAX requests:
وقتی خطای Use GET for AJAX requests در تست سرعت سایت پیش میاد. در واقع از شما خواسته میشود که به جای استفاده از متد POST برای درخواستهای آجاکس از متد GET استفاده کنید. این کار باعث میشود. که سایت شما بخاطر اینکه درخواستها رو به طور همزمان در یک مرحله پردازش میکند سرعت بهتری داشته باشد.
Avoid CSS expressions:
با استفاده از CSS expressions میشود از یک سری متدهای جاوا اسکریپت در CSS استفاده کرد. که فقط مرورگر IE پشتیبانی میشود. که از جمله این موارد میشود به تغییر رنگ پس زمینه به صورت ساعتی اشاره کرد. حالا اگه از این قابلیت استفاده کرده باشید، برخی ویژگیهای CSS به صورت داینامیک تبدیل خواهند شد. استفاده از این قابلیت هم خطرناک هست و به همین خاطر جی تی متریکس توصیه میکند که اگه از این قابلیت استفاده کردید حتما غیرفعالش کنید. در صورت استفاده در این پارامتر شون داده میشود که به راحتی میتونید این موضوع را حل کنید.
Reduce cookie size:
duce به معنای کاهش است . ترجمه Reduce cookie size میشود اندازه سایز کوکیها را کاهش دهید. چیزی که ما از این ارور برداشتیم میکنیم این است که باید تا حد امکان اندازه کوکیها و همینطور تعداد کل کوکیها را پایین نگه داریم که این امر باعث بهبود خطای Make fewer HTTP requests میگردد . چرا که درخواستهای هدر HTTP بهینه میشود. این هدرهایی HTTP هستند که کوکیها را از سرور به مرورگر کاربران هدایت میکنند.
Make favicon small and cacheable:
در صورتی که از فاوآیکون وردپرس استفاده میکنید، باید بدانید که چون دیر به دیر این نوع تصویر تغییر خواهد کرد. پس بهتره حالت کش برای این نوع تصاویر که به فرمت ico. هستند و جدیدا با فرمت png. هم استفاده می شود را فعال کنید. به علاوه اینکه کاری کنید که تا جای ممکن حجم اون کمتر باشد.
Make JavaScript and CSS external:
این پارامتر هم برای لود فایلهای CSS و JS از منابع خارجی است که اگر استفاده شده باشد .در اینجا نشون داده میشود و به شما پیشنهاد میدهد که تا جای ممکن به جای خواندن از آدرسی به غیر از دامنه سایت، اونها رو در سایت خودتان قرار بدهید و مستقیما از هاست خودتان لود کنید.
دیدگاهتان را بنویسید