مفهوم لوکال هاست چیست و چگونه اجرا می شود
مفهوم لوکال هاست چیست و چگونه اجرا می شود
مفهوم لوکال هاست؛لوکال هاست (localhost) یک فضای محلی در کامپیوتر شخصی میباشد که فضایی مانند هاست یا یک سرور واقعی را برای ما ایجاد میکند. بعد از نصب برنامههای موردنیاز آن بر روی کامپیوتر کافیست جهت دیدن آدرس این وب هاستیگ بر روی مرورگر خود عبارت http://localhost را تایپ کنید. این آدرس همان آدرس محلی کامپیوترتان میباشد که به IP 127.0.0.1 تنظیم گردیده است.
چرا باید از لوکال هاست به جای هاست استفاده کرد؟
مفهوم لوکال هاست؛ وقت آن رسیده که بررسی کنیم چرا باید از لوکالهاست استفاده کرد.
برای بررسی کردن کدهای php خود نیاز داریم که به اینترنت و یک سرور دسترسی داشته باشیم، پس برای تهیه یک سرویس استاندارد باید هزینه پرداخت کنیم. معمولا برای اجرا و بررسی کردن پروژههایی که در مرحله آزمایشی میباشند بهصرفه نیست که هزینه پرداخت کرد. همچنین به غیر از بحث هزینه ممکن است بعضیاوقات هم نتوانیم به اینترنت و سرور دسترسی داشته باشیم.
نکته دیگر این میباشد که هر وقت بخواهیم هر تغییر و ویرایشی روی فایلهای خود در کامپیوتر بدهیم، باید روی هاست اصلی نیز این تغییرات را اعمال کنیم که انجام این تغییرات بسیار وقتگیر میباشد. پس بهتر است ابتدا ویرایشها و آزمونوخطاهای خود را روی یک وب سرور مجازی تست کنیم و بعد از نهایی شدن کار، آن را روی هاست آپلود کنیم.
از دیگر نکاتی که میتوان به آن اشاره کرد این است که ممکن است کدهای ما دارای اشکالات احتمالی و امنیتی نیز باشد و با قرار گرفتن بر روی اینترنت صدمات جدی به آن اعمال شود. پس بهتر است برای حفظ امنیت اطلاعات، آنها را ابتدا در کامپیوتر شخصی خود تست کرده و بعد از نهایی شدن و رفع اشکالات و باگها، آنها را روی هاست قرار دهیم.
مزایای استفاده از لوکال هاست
- آفلاین و بدون نیاز به اینترنت
- سرعت بالا
- رایگان
- حفظ امنیت اطلاعات
- امکان انجام تغییرات آسان و ویرایش سریع
روش ایجاد لوکال هاست
بسیاری از وبسایتها با زبان php نوشته میشوند که کامپیوتر ما نمیتواند از آن پشتیبانی کند. به همین دلیل نیاز به نصب نرمافزارهایی داریم تا این کدها را تفسیر و سیستم ما را آماده کند.
برای این کار میتوانیم این نرمافزارها را تکبهتک بر روی سیستم نصب کنیم. این نرمافزارها شامل وب سرور، زبانهای برنامهنویسی تحت وب، سرور ایمیل، سرور ftp و … میباشد و یا میتوانیم از سرویسدهندههایی که بهصورت یک پکیج هستند، استفاده کنیم. این پکیجها بسته به نوع سیستمعامل، تمام نرمافزارها و تنظیمات مربوط به آن را یکجا در خود دارند.
معرفی این سرویسدهندهها :
Xampp
xampp برای شبیهسازی لوکال هاست بر روی همه سیستمعاملها مورداستفاده قرار میگیرد و خدماتی در زمینه ftp – perl و… دارد که آن را از دیگر نرمافزارها متمایز کرده است. میتوان گفت xampp یکی از محبوبترین پلتفرمهای دنیا محسوب میشود.
XAMPP مخفف عبارات X-OS ,Apache ,Mysql ,PHP می باشد. عبارت X-OS به این معنی است که میتواند برای سایر سیستمعاملها مانند ویندوز، لینوکس و مک استفاده شود.
Wamp
این نرمافزار تنها برای نسخه ویندوز است و کارکرد آن همانند xampp است. WAMP مخفف عبارات Windows, Apache, MySQL, PHP میباشد.
Lamp
از این نرمافزار در سیستمعامل لینوکس استفاده میشود و فضایی متنباز دارد که میتوان تغییراتی در آن بر روی لینوکس ایجاد کرد. کلمه LAMP مخفف عبارت Linux, Apache, MySQL, PHP است.
Mamp
اگر از سیستمعامل مک (مکینتاش) استفاده میکنید، این نرمافزار برای شما مناسب است. کلمه MAMP مخفف : سیستمعامل mac، سرور وب php، MySQL، Apache است.
اگر سؤالی در این زمینه و یا تجربیاتی در این زمینه دارید میتوانید آن را در قسمت دیدگاهها با ما در میان بگذارید تا کارشناسان ما در کوتاهترین زمان به آن پاسخ دهند.
دیدگاهتان را بنویسید