رفع Use GET for AJAX requests

رفع Use GET for AJAX requests

رفع Use GET for AJAX requests

در این مقاله درباره روش رفع Use GET for AJAX requests در GTmetrix توضیحاتی داده شده  است.

با استفاده از قابلیت Ajax می‌توانیم بدون این که نیاز داشته باشیم. صفحات سایت را از نو بارگذاری کنیم. محتوای دلخواه را در حالت پس زمینه به کاربران نمایش بدیم. یعنی اگر از آجاکس استفاده کنید، برای نشان دادن یک محتوای خاص نیازی به بارگذاری مجدد صفحه نیست و درخواست‌ها به صورت پس زمینه از سمت سرور دریافت می‌شوند. در این حالت روند پاسخ‌دهی از سرور به صورت بهینه‌تری است. اگر به درستی از آجاکس استفاده کنید، صفحات با سرعت خیلی بهتری لود خواهند شد.

درخواست‌های آجاکس در دو حالت GET و POST هستند که استفاده از هر دو این درخواست‌ها مزایا و معایب خاص خودش را دارد. تفاوت اصلی که باعث بهبود سرعت سایت در استفاده از متدهای POST و GET در آجاکس می‌شود. در نحوه ارسال است. در صورتی که درخواست به صورت POST باشد. ابتدا به صورت یک HTTP request در Header ارسال می‌شود. سپس سرور به این درخواست پاسخ می‌دهد. در حالتی که در روش GET هر دو این مرحله با هم انجام خواهند شد.

صفحات فرود سایت خود را بهینه‌سازی کنید.
هنگامی که خطای Use GET for AJAX requests در تست سرعت سایت پیش می‌آید.در واقع از شما خواسته می‌شود که به جای استفاده از متد POST برای درخواست‌های آجاکس از متد GET استفاده کنید. این کار باعث می‌شود که سایت شما بخاطر این که درخواست‌ها را به صورت هم‌ زمان در یک مرحله پردازش می‌کند.سرعت بهتری داشته باشد.

رفع Use GET for AJAX requests

تفاوت متد POST و GET در آجاکس چیست؟

درگذشته برای تبادل اطلاعات بین سرور و مرورگر در یک بخش کوچک از صفحه باید از زبان‌های asp یا php یا دیگر زبان‌ها استفاده می‌کردند. که در این روش‌ها باعث می‌شود کل آن صفحه به سرور ارسال شود. به عبارتی کل صفحه لود می‌شد تا در نهایت فقط بخشی از صفحه تغییرات لازم بر روی آن اعمال شود. ارسال حجم کل اطلاعات صفحه تنها به خاطر تغییر قسمتی کوچک از آن باعث کاهش سرعت سایت و افزایش پهنای باند مصرفی می‌گردید. همچنین این موضوع تجربه کاربری را هم مختل می‌نمود. Ajax این مشکل را برطرف می‌شود. درواقع Object یا شی، xmlhttprequest در Ajax است همه این مشکلات سرعت را رفع نمود و باعث شد تا محتوای به‌روز شده در یک صفحه بدون احتیاج به بارگذاری دوباره کل صفحه تغییر کند.

درواقع این شی سبب گردید تا داده واردشده توسط کاربر به سمت سرور ارسال شود. سرور پردازش‌های لازم را انجام دهد و سپس داده پردازش‌شده یعنی اطلاعات را به مرورگر بدهد بدون آنکه صفحه لود شود. تمام این رفت‌وبرگشت‌ها در پشت صفحه و بدون اطلاع کاربر انجام می‌شود. می‌توان گفت شئ XMLHttpRequest مهم‌ترین شئ در Ajax است که تقریبا انجام تمام عملیات لازم بر روی دوش آن هست. حال برای ارسال و تبادل اطلاعات توسط شئ XMLHttpRequest دو نوع متد وجود دارد متد GET و متد POST که هر دو یک درخواست HTTP برای تبادل اطلاعات استفاده می‌کنند. که هر کدام مزایا و معایت خوب را دارند.

این دو متد تفاوت‌هایی دارند و این موارد عبارتند از:

استفاده از دکمه‌های بازگشت و رفرش در متد GET بی اثر است در صورتی که در متد POST باعث از دست رفتن اطلاعات می‌شود که باید درخواست را مجددا از ابتدا دنبال کنید.
امکان بوکمارک کردن صفحه در متد GET وجود دارد در صورتی که در متد POST نمی‌توان صفحات را ضمن ذخیره کردن اطلاعات، بوکمارک کرد.
امکان استفاده از کش در متد GET وجود دارد اما در متد POST نمیتوان از کش استفاده کرد.
امکان ذخیره شدن داده‌ها در متد GET وجود دارد در صورتی که در متد POST نمیتوان تاریخچه را ذخیره کرد.
حداکثر اندازه برای داده‌ها در متد GET روی ۲۰۴۸ کاراکتر قرار دارد که در URL اضافه می‌شوند. در صورتی که در متد POST با محدودیت مواجه نیستید.
نوع داده‌ها در متد GET صرفا از نوع اسکی است در صورتی که در متد POST محدودیتی وجود ندارد و به صورت باینری استفاده می‌شوند.

امنیت در متد GET به دلیل کش شدن و ذخیره داده‌ها از طریق URL پایین است. اما در متد POST امنیت بالا است. علاوه بر این داده‌ها هم در تاریخچه مرورگر و لاگ سرور ذخیره نمی‌شوند.
اطلاعات در متد GET از طریق آدرس قابل مشاهده هستند. در صورتی که در متد POST نمی‌توان آن‌ها را مشاهده کرد.
حال که با مزایا و معایب متدهای GET و POST در AJAX آشنا شدید. برای استفاده از آجاکس سعی کنید از متد GET استفاده کنید. از نظر جی‌تی‌متریکس برای بهینه سازی سایت مناسب‌تر است.

Share this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.