گوگل وبمستر ابزار رایگان و کاربردی گوگل
گوگل وبمستر ابزار رایگان و کاربردی گوگل
گوگل وبمستر ؛ برای مدیریت یک سایت، گوگل ابزارهای زیادی را به شما معرفی میکند اما در بین تمامی آنها، شما به عنوان یک طراح یا مدیر سایت، باید از گوگل وبمستر استفاده کنید.
گوگل وبمستر
ابزاری است که هزینهای را بر روی دست شما نخواهد گذاشت و همواره در تمامی ساعات شبانهروز در خدمت شما خواهد بود.
گوگل وبمستر ؛ این ابزار با امکاناتی که در اختیار شما قرار میدهد، میتواند اطلاعات مفیدی را به شما منتقل کند که با تحلیل آنها میتوانید سایت موفقی را داشته باشید.
گوگل وبمستر در نقش جانشین مدیر سایت
قبل از اینکه بخواهیم به معرفی این ابزار بپردازیم؛ در ابتدا باید سایت خود را به این ابزار معرفی گردانیم و سپس بتوانیم از آن استفاده کنیم لذا در قدم اول، درباره مراحل معرفی سایت به گوگل وبمستر نکاتی را ارائه خواهیم کرد.
گوگل وبمستر ؛ نکته اول در استفاده از این ابزار همچون دیگر ابزارهای گوگل، داشتن یک حساب کاربری در Gmail است پس اگر حساب کاربری در Gmail دارید که چه بهتر ولی اگر ندارید به عنوان اولین قدم به سراغ Gmail رفته و برای خود یک حساب کاربری بسازید.
حال باید وارد آدرس گوگل وبمستر شویم.
زمانی که وارد میشوید با تصویر بالا مواجه میشوید که در آن باید روی Sign in کلیک کنید.
گوگل وبمستر جانشین مدیر سایت
بعد از آن کلمه روی Sign in کلیک کردید، با یک کادر قرمز رنگ مواجه میشوید که باید ابتدا مشخص کنید این ابزار را برای سایت یا موبایل قرار است استفاده کنید
دوم
آدرس سایت خودتان را در ابتدا بدون WWW وارد نمایید (مثل ساختاری که مشاهده میکنید) و درنهایت گزینه a Property Add را بزنید
وارد صفحهای مشابه صفحه بالا میشویم. در اینجا ما باید به گوگل وبمستر اثبات کنیم که ما مدیر سایت هستیم یا به هر حال دسترسی به سایت را داریم و برای اثبات این موضوع راههای مختلفی وجود دارد که میتوانیم انجام دهیم. همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید .
جانشین مدیر سایت
ابتدا باید شما باید یک کد html را ابتدا دانلود کنید . سپس آن را در پوشه اصلی یا پوشه root سایت خود آپلود کنید (پوشه Public_html). سپس باید روی لینکی که مشاهده میکنید کلیک کنید تا گوگل از صحت و سقم کار شما مطمئن شود و درنهایت باید Verify نماییم.
جانشین مدیر سایت
دقت کنید که تمامی مرحله قبل را باید برای سایت با پیشوند WWW هم انجام دهید. فقط دقت کنید که دیگر نیازی به گذاشتن کد در پوشه اصلی سایت نیست . چرا که یک بار ما به گوگل اثبات کردهایم که این سایت متعلق به ما است لذا فقط باید گزینه Verify را بزنید. ما تا اینجا موفق شدهایم سایت خود را در گوگل ثبت کنیم (هم با WWW و هم بدون WWW).
حال وقت آن رسیده است که گوگل را از سردرگمی بیرون آوریم چرا که ما سایت خودمان را به دو شکل برای گوگل مشخص کردهایم. در اصطلاح باید در این مرحله سایت خود را به صورت بدون WWW برای گوگل ترجیح دهیم. برای این کار ابتدا باید وارد صفحه بالا شوید و بر روی سایت بدون WWW که با کادر قرمز رنگ برای شما مشخص کردهایم، کلیک کنید.
سپس مطابق تصویر بالا بر روی چرخ دنده که در سمت راست بالای تصویر مشاهده میکنید باید کلیک کنید و در نهایت در پنجره باز شده، گزینه دوم یعنی Site Setting را انتخاب باید کنید.
درنهایت وارد صفحه بالا میشویم که شما باید در قسمت Preferred Domain، دامنه بدون WWW خود را ترجیح دهید.
دقت کنید
ما تمامی مراحل بالا را انجام دادیم به این قصد که سایت خود را صرفا به گوگل وبمستر معرفی نماییم و گوگل بداند که این سایت برای ما است. حال باید یک پل ارتباطی بین سایت و گوگل وبمستر نیز برقرار کنیم تا گوگل وبمستر بتواند سایت ما را آنالیز و مدیریت کند. عاملی که باید این وظیفه را برعهده گرفته و مثل یک پل، بین گوگل وبمستر و سایت ارتباط برقرار کند، Sitemap یا نقشه سایت هست.
به تصویر بالا دقت کنید. در ستون سمت چپ قسمتهای مختلف گوگل وبمستر را مشاهده میکنید. تنها کاری که لازم است شما انجام دهید این است که روی گزینه Crawl کلیک کرده و در نهایت گزینه Sitemap را باید انتخاب کنید.
روی Sitemap کلیک کنید،
وارد صفحهای همچون تصویر بالا میشوید که باید در قسمت راست و بالای تصویر، گزینه Add/Test Sitemap را بزنید و در کادر مشخص شده، نقشه سایت خود را قرار دهید و درنهایت گزینه Submit را بزنید. (فقط دقت داشته باشید که آدرس اصلی سایت نوشته شده است و شما فقط باید ادامه آدرس مربوط به نقشه سایت خود را در آن بنویسید)
شما موفق شدید سایت خود را در ابتدا به گوگل معرفی و سپس ارتباط خود را هم با گوگل برقرار کنید .
اگر سؤالی در این زمینه و یا تجربیاتی در این زمینه دارید میتوانید آن را در قسمت دیدگاهها با ما در میان بگذارید تا کارشناسان ما در کوتاهترین زمان به آن پاسخ دهند.
دیدگاهتان را بنویسید