هاست وردپرس را بیشتر بشناسیم
هاست وردپرس را بیشتر بشناسیم
اگر وب سایت وردپرسی دارید، میزبانی سایت بر روی یک هاست وردپرس می تواند انتخاب بهتری نسبت به یک هاست معمولی باشد. اما این که منظور از هاست وردپرس دقیقا چیست و چه ویژگی هایی دارد که آن را از سایر هاست ها متمایز می کند را در ادامه این مقاله با هم بررسی می کنیم.
نیازمندی های یک سایت وردپرسی
سیستم مدیریت محتوای وردپرس با کمترین نیازمندی ها می تواند شما را صاحب یک وب سایت کامل کند. برای راه اندازی یک وب سایت وردپرسی کافی است که سرور میزبانی کننده وب سایت شما، سه مورد را دارا باشد.
- زبان PHP نسخه ۷٫۴ به بالا
- MySQL نسخه ۵٫۶ به بالا یا MariaDB نسخه ۱۰٫۱ به بالا که اصلاح شده MySQL است.
- وب سرور HTTP مثلا Apache یا لایت اسپید
واقعا برای این که یک وب سایت وردپرسی به طور کامل کار کند همین سه مورد کافی است. اگر چه وب سایت رسمی وردپرس پیشنهاد می کند که وبسرور Apache یا Nginx باشد اما هر وب سرور دیگری که از PHP و MySQL پشتیبانی کند را قابل قبول می داند.
حتی اگر نسخه PHP و MySQL سرور هاستینگ شما پایین تر از این ها هم باشد، برای وردپرس قابل قبول است. وردپرس با PHP 5.6.20 و MySQL 5.0 هم سازگار است. البته به دلیل این که این نسخه ها به صورت رسمی به پایان عمر خود رسیده اند، ممکن است وب سایت شما را در معرض آسیب پذیری های امنیتی قرار دهند.
هاست وردپرس چیست؟
یکی از انواع هاست برای میزبانی، هاست وردپرس است. هاست وردپرس بر روی سیستم عامل لینوکس با رابط کاربری یا کنترل پنل دایرکت ادمین و سی پنل است که در بین انواع هاست محبوبیت زیادی در بین مشتریان خود دارد. از آنجا که در حال حاضر اکثر وب سایتها بر روی سیستم مدیریت محتوای وردپرس هستند، و وردپرس به دلیل داشتن پلاگینهای زیاد در مخزن خود مجبور به استفاده از منابع سرور است.
داشتن پلاگینهای زیاد به وردپرس خاصیت منعطف بودن میدهد. بنابراین بهتر است برای حفظ این انعطاف و جلوگیری از استفاده بیش از حد از سرور از یک هاست وردپرس ویژه که منابع سخت افزاری و نرم افزاری قوی دارد استفاده کنیم. البته امروزه اکثر شرکت های ارائه دهنده خدمات هاستینگ مانند هاست لینوکس و هاست ویندوز از وردپرس پشتیبانی میکنند. به طور کلی با توجه به سرویسهای مختلفی که وب سرورها ارائه میدهند، تعریف دقیق و استانداردی برای هاست وردپرس وجود ندارد، اما در ادامه به مزیتهای هاست وردپرس، نحوه عملکرد آن و ویژگی های آن میپردازیم.
هاست وردپرس مدیریت شده چیست؟
به طور کلی یک هاست وردپرس مدیریت شده با هاست وردپرس که اکثر شرکتهای هاستینگ ارائه میدهند متفاوت است. سایت وردپرسی wordpress.org که “Matt Mullenweg” مالک آن است معروفترین سایت وردپرسی است و سایت “wordpress.com” یک نسخه نصب سفارشی وکنترل شده وردپرس را ارائه میدهد که با توجه به محدودیتها و قوانینی که دارد به همراه تم ها، پلاگینها، میزبانی و هزینه ماهانه ارائه می شود.
عملکرد WordPress host چگونه است؟
بیایید با یک مثال عملکرد WordPress host را بررسی کنیم. یک زمانی شما تصمیم می گیرد یک خانه بخرید. این خانه از قبل ساخته شده است و آماده برای زندگی کردن است. شما خانه را می خرید و شاید پس از آن، خانه را مطابق با میل و سلیقه خود تغییر دهید و در آن زندگی کنید. اما گاهی اوقات شما سازنده یک منزل هستید و نقشه و جزئیات خانه را شما مشخص میکنید.
در دنیای اینترنت و وب، ثبت دامنه مانند آدرس خانه و خرید هاست شبیه به اجارۀ یک خانه است. زمانی که یک هاست معمولی می خرید مانند این است که یک خانه از قبل ساخته شده را می خرید. اما خرید یک WordPress host ، یعنی اینکه شما سازنده آن خانه هستید. شرکتهای ارائه دهنده هاستینگ که WordPress host ارائه می دهند، از طریق وردپرس سریعتر، بهتر و با امنیت بیشتری میتوانند سرویس دهی کنند. وب سایتهایی که بر روی وردپرس راه اندازی میشوند از منابع متفاوتی استفاده می کنند. به همین دلیل برای ایجاد هاست وردپرس دامنه وسیعی وجود دارد که باعث میشود وردپرس موثرتر از نصب معمولی بر روی هاست اشتراکی یا سرور مجازی راه اندازی شود. تمام ویژگیهای لازم برای میزبانی سایتهای وردپرسی از قبل بر روی هاست وردپرس کانفیگ و پیکربندی میشود.
ویژگی های هاست وردپرس چیست؟
در WordPress host علاوه بر خدمات و ویژگی هایی که در هاستینگ اشتراکی وجود دارد، یک سری خدمات دیگری نیز توسط شرکت ارائه دهنده خدمات هاستینگ وردپرسی نیز ارائه می شود:
? هاست وردپرس برای عملکرد بهتر نباید محدودیت توابع php داشته باشد.
?کانفیگ سرور هاست وردپرس باید حرف های انجام بگیرد و منابع سخت افزاری قوی روی سرور باشد.
? یکی از مهمترین مواردی که باید در هاست وردپرس وجود داشته باشد این است که تعداد سایت کمی بر روی سرور وجود داشته باشد.
? سروری که خدمات هاست وردپرس ارائه میدهد باید مدیریت شده و بهینه برای این سیستم باشد.
? هاست وردپرس نباید محدودیت های ماکزیمم تعداد پست و و ماکزیمم حجم آپلود داشته باشد.
اهمیت سخت افزار قوی بر روی سرور
یکی از مزایای خرید WordPress host نسبت به سایر سرویسهای هاستینگ، داشتن ویژگی های اختصاصی سخت افزاری است که وجود سخت افزار قوی بر روی سرور باعث افزایش قدرت پردازش سرور میشود. کانفیگ مناسب سرور یکی از دلایل مهم در عملکرد مناسب هاست وردپرس است. به طور کلی وجود سخت افزارهای قوی نقش ارزشمندی و پررنگی در بهبود عملکرد هاست دارد.
اگر سایت شما بر روی سیستم محتوای وردپرس راه اندازی شده است بهتر است از یک WordPress host برای سایت خود استفاده کنید زیرا این کار باعث افزایش سرعت سایت وردپرسی شما میشود.
چه امکانات سخت افزاری برای هاست های وردپرس نیاز است؟
از آنجایی که سایت ها با یکدیگر متفاوت هستند و هر کدام ویژگی و نیازهای خاصی را با توجه به وب سایت خود از شرکت هاستینگ انتظار دارند، نمیتوان برای قدرت سخت افزاری آن عدد دقیقی تعیین کرد. برای هر وب سایت امکانات سخت افزاری متفاوتی مورد نیاز است. به طور کلی امکانات سخت افزاری برای هاست وردپرس به شرح زیر است:
? توان و تعداد هسته پردازنده اختصاص یافته به وردپرس
? حافظه اختصاص یافته به هاست وردپرس
? سرعت دیسک سخت و محدودیت سرعت دسترسی وردپرس به دیسک سخت
?کیفیت و سرعت شبکه در پاسخگویی درخواستها
لیست افزونه های php برای WordPress host
هاست وردپرس یکی از قویترین و محبوبترین خدمات هاستینگ است با نصب افزونه های php که در ادامه لیست کرده ایم میتوانید عملکرد هاست را بهبود ببخشید:
Exif: متادیا تصاویر را بررسی میکند.
Dom: محتوای ابزارک متنی را بررسی میکند.
curl : به سرور و هاست های دیگر درخواست میفرستد.
Hash: برای رمزهای شما هش ایجاد میکند.
Fileinfo: محتوای فایل آپلود شده را بررسی میکند.
Json: اطلاعات کد شده را به سرورهای دیگر ارسال میکند یا از آنها دریافت میکند.
Mbstring: متنهای یونی کد را به طور صحیح پردازش میکند.
Mysqli: با هاست های دیگر ارتباط امنی برقرار میکند.
Pcre: کارایی pattern matching را جستجو کردن کدها افزایش میدهد.
Imagick: تصاویر سایت را با بهترین کیفیت فشرده میکند.
xml : فایلهای xml که از سایتهای دیگر دریافت میکندیا به سایت های دیگر ارسال می کند را پردازش می کند.
zip : در هنگام آپدیت وردپرس و افزونه های وردپرس مورد استفاده قرار میگیرد.
دیدگاهتان را بنویسید